Nieuws uit de praktijk.

Even een ander nieuwtje uit onze praktijk, tussen alle berichten over het corona virus door.

Sommigen van jullie hebben het in de wandelgangen al gehoord, Mathilde heeft besloten om het werk als verloskundige op een laag pitje te zetten. Zij blijft nog 1 dag in de week werkzaam op de praktijk, om o.a. een deel van de echo onderzoeken uit te voeren. Jullie zullen haar nog treffen op de praktijk of aan de telefoon.

Per 1 april zal er bij ons een nieuwe collega starten! Hier onder stelt zij zich voor.

Welkom Yentl!

—————————————————————————————————————————————–

Beste allemaal,

Mijn naam is Yentl Lievestro en vanaf april zal ik als verloskundige beginnen bij De Eiber. Je kunt mij dus tegenkomen tijdens je controle, bevalling en in de kraamperiode.

Hiervoor ben ik als verloskundige werkzaam geweest in een praktijk in Arnhem/Oosterbeek. Zelf woon ik in Apeldoorn en ik ben dus heel gelukkig dat ik nu mag beginnen bij De Eiber! Ik doe dit werk met veel plezier en vind het een voorrecht deel uit te mogen maken van deze intieme gebeurtenis in het leven van (aanstaande) ouders.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Wellicht tot snel!

Groeten,

Yentl Lievestro